måndag 2 mars 2009

Återkommer

Tjorvan funderar.

Lite körigt här i dag, så jag får återkomma efter min lilla tjejutflykt in till stan i morgon med lunch och shopping.

Hoppas ni alla får en bra vecka och att ni kan njuta av livet!

9 kommentarer:

Petchie75 sa...

Åh vad mysigt med tjejutflykt och lunch på stan! Jag längtar efter min årliga tjejhelg på fredag i Köpenhamn - ska bli så kul att träffa tjejerna igen, vi ska försöka få ihop en improviserad möhippa för två av dem (vi är 5)... Det kommer mer på bloggen om det nästa vecka ;-)

Anonym sa...

OK, då vet jag .Återkommer nästa gång jag tittar in ;)

Tjorvan ser ut att vara långt borta i någon filosofisk kattvärld!

Millan sa...

Ah det later himla trevligt med en tjejutflykt!! Hoppas ni far skoj! Men du, jag laste inlagget nedan. Fy vad laskigt med fallet i trappen :-(. Forstar att du blev morbultad! Men tur trots allt att du inte brot nagot. Jag ar oerhort klumpig och ramlade ner for trappan nar jag var runt 10 ar gammal tror jag. Det resulterade i att jag slog upp hela hakan och jag har an i dag ett arr som minne.... ingen hojdare.

Laste aven om farskinnsfallen. Vad mysigt det later! Jag fick en farskinnsfall till Sofia utav nagra kompisar och den anvander vi flitigt. Antingen har vi den i vagnen eller sa ligger den i babygymmet. Ser sa mysigt och ombonat ut!
kram

Emmama sa...

Mysiga planer för imorgon, ska bli kul att läsa om det. Hoppas du hittar mycket fint! :) Kram!

Emmama sa...

Hittade en blogg från Istabbul som kanske kan intressera föresten: http://mittistanbul.blogg.se/

Kram igen!

Lia sa...

cool katt till en cool matte=) Tack snälla Marianne för all "undervisning" jag får via din blogg. Ständigt berättar du om saker som jag inte hade den blekaste aning om! Du öppnar verkligen upp för förståelse och trygghet i mötet med en ny kultur. Jag är så glad att kunna ta del av allt spännande som ditt nuvarande hemland har att erbjuda! Kram

Suzesan sa...

Ok då återkommer jag med:)Fin bild på Tjorvan.
Ha en bra dag
Kram
Susanne

Marianne sa...

Petra: Å vad roligt att du får vara med på möhippan! Jag förstår att du längtar tills på fredag. Och i Köpenhamn av alla ställen, där som är så fint. Men du, var försiktiga med var ni går, de har ju fullt gängkrig där nu. Hahaha, nu låter jag lika orolig som svärmor när det smäller en bomb här någonstans långt ifrån oss. Men var försiktiga i alla fall ...

Kramar!

Kapten: Jag undrar ofta vad de funderar på. Sitter och vrålstirrar på en liten fläck på väggen ... Ser ut som om de befinner sig långt bort på en mjuk sandstrand full av möss ...

Kram!

Millan: Å nej vad du måste ha gråtit och vad ont det måste ha gjort! Hahaha, jag sprang rätt in i ett element när jag var två och slog upp pannan, det har jag ärr efter : )

Det är jätteskönt med fårskinnsfäll! Jag tror att det är perfekt för små babykroppar. Jag menar om mina fötter njuter så mycket, hur skönt ska det då inte vara för en baby?

Kram!

Marianne sa...

Emma: Hittade alldeles för mycket fint ... Tack för länken! Ska kolla den.

Kram!

Lia: TACK! Vad gullig du är! Jag blir jätteglad om jag kan förmedla lite bra "vibbar" härifrån, för folk i de för oss så främmande länderna är ju bara människor de också. Visst kan jag gå och reta mig på någonting ibland, och visst finns det sådant som jag inte tycker om, men i stort sett är folk här väldigt varma och rara. Hjälpsamma, vänliga. Och sådana kvaliteter tar de också med sig till Sverige, något vi ofta glömmer bort och ser bara till olikheterna vilket är synd. Jag antar att du kommer i kontakt med många olika kulturer och livsåskådningar i ditt jobb.

KRAM!

Suzesan: Jag hade en toppendag, men nu är jag trött och hungrig och hoppas att Klas kommer hem snart. Klockan är redan åtta, så det borde han göra.

Kram!