torsdag 2 juli 2009

Aj!

Här har jag suttit i dag. Bilden lånad från tandläkarens hemsida.

Jag har varit hos tandläkaren.
Han gav mig en jättebedövning - efter att ha konstaterat att nerven verkligen levde genom att det gjorde ONT.
Han höll på i en och en halv timme.
Nu håller bedövningen på att släppa.
Jag kan inte prata, knappt öppna munnen.
Ska nog sova ett par timmar.

Svarar på era kommentarer senare eller i morgon.

För andra egyptensvenskar kan det vara bra att veta att doktor Sami Barsoum är bra. Klicka på hans namn så kommer ni till hemsidan. Kliniken ligger i Downtown.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Åh fy sjutton! Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren. Huuu

Taina sa...

Ojsan! DET var ju inte kul. Att det gör ont vill säga. Själv SOMNADE jag i tandläkarstolen sist! De bytte ut en lagning och jag tror jag fick för mycket bedövning. Var "in heaven" och tandläkaren var tvungen att väcka mig. Han hade aldrig varit med om det förut. Snacka om avslappnad patient! Hahahaha!
Hoppas du mår bättre efter din tupplur.
Kramen

Otta sa...

Stackars dig Marianne! Vi "ses" imorgon! Sov dig igenom smärtorna.

Skall till en tandläkare i Sharm, för första gången. Nour säger att han är bra, MEN jag tycker inte om någon tandläkare.
Kram

Saltistjejen sa...

Ah fyyyy! usch! Tandvark ar ju inte bra alls. men du far trosta dig med att denna vark anda ar av det bra slaget pa sa vis att du ahr ont for att du varit hos tandlakaren och gjort nagot bra. varre att ha ont for att det ar nagot fel med tanden.
Hoppas i vilket fall att varken ska ga over sa snart som mojligt.
Kramar!!

Desiree sa...

Åh stackare. Aj aj jag förstår att du är öm i hela munnen. Låter inge vidare. Du får ta och vila och kanske äta lite hallonglass som medicin och bedövning ;-)
Vila och hoppas att det känns bättre i munnen imorgon.

Suzesan sa...

Godmorgon Marianne. Hoppas du är bättre nu. Jag sitter och gör en grimas när jag löäser inlägget. Usch för att gå till TANDLÄKAREN. Tur du fick en snäll en:)

Kram
/Susanne

Emmama sa...

Oh arma du! Hoppas det är bättre med dig idag!

Kram!

Marianne sa...

Mais oui: Nej det är INTE kul när det är mer än kontroll. Känner mig fortfarande misshandlad i munnen.

Taina: Hahaha, somnade hos tandläkaren, vad skönt! Inte en chans i går, kindtänder är jobbiga när det är stora grejor. Kan fortfarande inte gapa ordentligt så det blev potatismos i går kväll och gröt i morse ... Ska koka lite hallonkräm nu som jag ska äta med grädde.

Kram!

Otta: Har du ingen bra tandläkare i Malmö? Jag hade en jättebra där, om jag funderar ordentligt kommer jag nog på vad han heter. Okej, mycket billigare här, men om jag hade haft ett val hade jag gått till min svenska, för han är bäst.

Kram!

Marianne sa...

Saltis: Tack, det är fortfarande lite synd om mig för jag är alldeles öm i hela vänstra sidan av munnen. Ingen tandvärk i alla fall, som tur är, bara öm. Ska koka lite hallonkräm som jag ska äta med grädde och trösta mig : )

Kram!

Desirée: Hallonglassen är tyvärr slut, men jag ska som sagt koka mig lite hallonkräm. Gick runt här och var sugen på Ekströms Extra Prima Hallonkräm när jag kom på att man KAN ju faktiskt koka det själv ... Mmm, med grädde.

Kram!

Suzesan: Jo, han är snäll, men vissa saker gör ont trots det. I dag kan jag i alla fall prata ordentligt, och DET är ju tur det : D

Kram!

Emma: Som jag sa till Suzesan - jag kan i alla fall prata i dag och DET är det viktigaste : D Fast Klas tyckte nog det var rätt skönt i går kväll när han slapp ha sår i öronen? : )

Kram!

Otta sa...

Jodå, jag har tandläkare här, men jag går mest till tandhygenisten och när hon säger det är dags då går jag till tandläkaren. En bra ordning där hon i princip sköter allt, men då Nour fick rensat sina tänder hos honom hade jag lust att försöka, då jag har förstått att han är mycket noggrann!

Under vilka år bodde du i Malmö??

Mår du bättre idag?

Min packning börjar i nästa vecka, maila därför gärna vad vill ha från Sverige, så fixar jag det.

Ha en trevlig helg! Här är 28-30 grader så jag vet vad jag skall göra...
Kram

Marianne sa...

Otta: Jag bodde i Malmö, hmm, 89-94 tror jag. Jobbade på Ferring i Limhamn. Nu finns det väl inte mycket kvar av det företaget där, de flyttade ju till Köpenhamn. Synd, för företaget grundades i Limhamn i det minsta huset på tomten. Det var helt underbart att jobba där, min utsikt var en gammal blomsterodling och en allé av päronträd! OCH det är det jobb jag har trivts allra, allra bäst med. Världens bästa chefer och arbetskamrater. Nu har de skingrats för vinden till USA, Lund och jag vet inte allt, men jag tänker med värme på dem alla, och jag tänker rätt ofta på dem faktiskt.

Haha, ja Istanbul och Ferring, det är sånt jag kan gå igång på och får svårt att sluta!

Jag ska mejla dig. Vi åker och handlar lite nu, mejlar i eftermiddag!

Kram!