lördag 11 juli 2009

Man vet aldrig ...

... vad man kan hitta när man öppnar ytterdörren.

Lilla Lull.

En mycket liten, och väldigt lortig kattunge! Den ser ut som om den nyss har öppnat ögonen. Jaha, nu när de tre musketörerna Cous-Cous, Mums-Mums och Muffins har börjat bli riktigt stora får vi alltså nya bebisar. Jag skulle tro att det är Du Lillas barn eftersom de har samma teckning.

17 kommentarer:

Suzesan sa...

Men guuu' så söt. Åhh då kommer hon nog snart med de andra.

Den ser nästan bedjande ut som "Släpp in mig"

Kram
/Susanne

Emmama sa...

Lilla Lull är ju fantastiskt söt! Välkommen till världen! :)

Kram och trevlig helg!

ab sa...

Men så söt. Är det en av "era" kattungar, eller en hittekatt?

Laura sa...

Åhhhh! Och alldeles klarblå ögon har hon! :) Jag smälter! Välkommen lilla Lull! :)

Lisbeth sa...

men gud sååå söt, jag smälter som vax :-)

Kommer ihåg alla vildkatter som sprang omkring i Egypten mina döttrar ville ta hem alla :-)

Marianne sa...

Men oj så himla söt. Och den ser verkligen ut att behöva få vård och då har den kommit till rätta stället. För hos dig har ju de små liven det bra. Lycka till med den lille. Och så glöm inte bort att döpa den också.
Kram

Saltistjejen sa...

Å så nu har ni en ny kull då! Vad söt!!! Och visst är den nya lik de tre musketörerna så ett visst släktskap kan man nog gissa att det är mellan dem!
Kram!

Desiree sa...

Det var en liten näpen varelse. Riktigt söt om man bara får honom eller henne lite mer ren kan jag tänka mig. Oj du har verkligen huset fullt med söta katter. Hur många är de nu totalt?

Marianne sa...

Suzesan: Nej, jag tror inte det finns fler. Kanske fanns, men inte nu. Inga fler har dykt upp. Jag fick tvätta rent ögonen på den förut, de var alldeles variga. Då pinkade den på mig!

Kram!

Emma: Ja, han/hon är så himla gullig! Lite rädd, men jag får hålla på med den när jag är bestämd. Som att tvätta ögon rena från var.

Kram, och detsamma!

ab: Nej, det är INTE vår! Vi har två, Stina och Tjorvan, som är våra och som bor inne. Sedan finns det hur många vildkatter som helst, och det här är en av dem. Men det är den andra kattmamman som kommer med ungarna för att växa upp vid vårt hus. Det KAN ha någonting att göra med att jag ger vildkatterna mat och vatten varje dag ...

susanne sa...

Vilka ögon! Söt som socker! Klart hon har flyttat hem till dig!
kramen!

Marianne sa...

Laura: Ja, klarblå när de är öppna. När jag kom ut i eftermiddags var ögonen alldeles igenklistrade av var, så jag fick fånga henne och tvätta rent. Nu verkar det faktiskt ha klarat sig. Och hon fann sig faktiskt rätt bra i proceduren, krånglade bara i början. Sedan satt hon ganska länge i mitt knä innan hon ville iväg.

Kram!

Lisbeth: Det är svårt att låta henne vara ifred! Haha, ja, jag kan förstå att dina döttrar ville ha med alla sötnosar hem. Jag var på vippen att ta in den här lilla i eftermiddags, tillsammans med mamman, men eftersom ögonen var alldeles variga (som jag tvättade bort) vågar jag inte eftersom hon kan smitta våra två katter.

Marianne i Sverige: Ja jag har fått leka barnsköterska i dag, ögonen var alldeles igenklistrade av var, så det fick jag torka bort. Och då fick jag gulla lite också, hon satt still i knät ganska länge. Pinkade gjorde hon också så jag fick tvätta kläderna direkt när jag gick in : ) Jag tror hon/han får heta Lilla Lull?

Kram!

Marianne sa...

Saltis: Nej det verkar inte vara en hel kull, bara den här lilla. Det kanske var fler från början, det vet jag inte. Men jag tror inte hon är släkt med de tre musketörerna, däremot syns det tydligt vem mamman är för de har samma lite mjuka färger. Det syns inte så tydligt på fotot kanske, men färgerna är inte så lysande som de brukar vara, lite mer ... åh, vad skulle en konstnär kalla det? ... bleka?

Hon hälsar till dig!
KRAM!

Desirée: Ja jag fick tvätta henne/honom i ansiktet förut, ögonen var helt igenklistrade av var så det fick jag ta bort så hon kunde se någonting. Men nosen fick jag inte ren, det satt för hårt. HUSET är som tur är inte fullt av katter, vi har bara våra två Stina och Tjorvan, men ute är det fullt "hus". De är och ska förbli vildkatter, dock. Jag ger dem bara mat och vatten så att de har det någorlunda bra under deras ganska korta liv.

Kram!

Susanne: Hon föredrar att bo i sopskyffeln och ena blomkrukan (som är full av ogräs), trots att hon har fått en låda med en ren handduk! Det luktar väl för mycket människa, kan jag tro. Ursöt är hon, du ska se när hon försöker fräsa : D

Kram!

ab sa...

Var försiktig bara, se upp med rabies.

Otta sa...

Vad underbar!
:-)

Marianne sa...

ab: Ja, men jag tror de här är för små för det än. Har inte märkt någon katt som har varit aggressiv, men jag håller ögonen öppna efter det.

Otta: De är så söta!

Truddelutt sa...

Vilken liten sötis. Men ser rätt eländig ut på ögat. Tur att den verkar må bättre nu efter vad du skrivit längre upp (ja, jag läser ju i fel ordning).
Bra att du finns så de har någon som tar hand om dem!

kramis

Marianne sa...

Truddelutt: Ja, och Lilla Gulls ögon var ännu värre. Eller ja, båda två hade ju helt igenklistrade ögon varsin dag.

Kram!